Video Ilmu Amalan Miftahul Ghina

Video Ilmu Amalan Miftahul Ghina


NAK TAHU RAHSIA WANG TARIK WANG?Hidup dengan kekayaan yang berlimpah menjadi dambaan ramai orang. seseorang dikatakan berjaya apabila ia memiliki harta dan kehidupan yang serba cukup. Pendidikannya juga dianggap bagus apabila mampu membawanya meraih tingkat kejayaan secara kewangan. Lalu, bagaimanakah Islam memandang kekayaan itu sendiri?

Secara kasarnya, kekayaan dapat diertikan sebagai kemampuan untuk terus bertahan hidup dengan gaya hidup yang ada, tanpa harus bekerja. namun, sebenarnya kaya itu relatif. Ada orang yang tetap dapat bertahan hidup setelah berhenti bekerja.

Sebagian besar keadaan tersebut didukung kekuatan kewangan yang datang dari pendapatan pasif atau 'passive income' yang diperolehi dari pelaburan. akan tetapi, ada pula orang-orang mempunyai hasil yang banyak tetap merasa tidak kaya sebab gaya hidupnya mempengaruhi cara mereka menggunakan kekayaannya.

Tidak ada yang salah dengan keinginan untuk menjadi kaya. Bahkan mencari kekayaan disyariatkan dalam Islam kerana itu berarti mencari rezeki dan berusaha di dunia sebagaimana yang dicantumkan dalam banyak ayat di Al-Quran, seperti:

“Apabila telah ditunaikan shalat, maka bertebaranlah kamu di muka bumi ; dan carilah kurnia Allah”

QS. Al Ahzab: 10

Di ayat lain,  juga disebutkan,

“Dialah yang menjadikan bumi itu mudah bagi kamu, maka berjalanlah di segala penjurunya dan makanlah sebagian dari rezeki-Nya.”

QS. Al Mulk: 15
RAHSIA ILMU MIFTAHUL GHINA (WANG PANGGIL WANG)

Miftahul Ghina adalah ilmu hikmah yang memberikan hikmah atau manfaat yang sangat dahsyat untuk Anda menjadikan kekayaan Anda semakin banyak dan selalu bertambah. Kehidupan Anda akan sejahtera serta berlimpahan harta yang sangat banyak serta kesejahteraan.

Anda akan sangat luar biasa dan berharta yang banyak. Ilmu ini sesuai dengan namanya, memang secara khusus Miftahul Ghina ini memberikan manfaat dan khasiat keberkatan dalam urusan harta dan kedudukan. Apabila Anda memiliki ilmu ini, bagi Anda yang sudah kaya raya, insya Allah kekayaan Anda akan sangat bertambah semakin banyak, usaha semakin maju, perniagaan Anda semakin lancar.

Dan bagi Anda yang mungkin kekayaannya masih tergolong sederhana atau masih dalam kategori cukup-cukup makan. Insya Allah dengan berkat Ilmu Miftahul Ghina ini kekayaan Anda pun semakin banyak, selalu bertambah dan bertambah.

Ilmu Miftahul Ghina ini belum ramai yang memilikinya. Bahkan di kalangan ahli hikmah sendiri hanya beberapa orang sahaja yang sudah memiliki ilmu ini. Kerana ilmu ini hanya akan diperolehi oleh orang yang terpilih sahaja dan tidak sewenang wenang diijazahkan. Namun sekarang demi kemanfaatan dan keberkatan yang lebih besar, maka saya terpanggil untuk memperturunkan ilmu Miftahul Ghina kepada anda semua.

Ilmu ini memiliki keberkatan dalam mendatangkan kekayaan sebagaimana kekayaan yang dimiliki oleh Nabi Sulaiman a.s. Meskipun tentu sahaja, kita tidak mungkin mendapatkan sama seperti yang diperolehi oleh Nabi Sulaiman, dan para Nabi lainnya yang sangat kaya raya. Sebagai orang biasa, kita mendapatkan 1% dari kekayaan Nabi Sulaiman atau Nabi yang lain yang sangat kaya, sudah sangat besar nilainya dan mendapatkan kekayaan tujuh keturunan bahkan lebih. Dan selain kaya raya kehidupan juga tenteram damai serta bahagia penuh keberkahan hidup.

 

APA KELEBIHAN ILMU INI?

KELEBIHAN MIFTAHUL GHINA Dengan kaedah tertentu dalam pengamalan ilmu ini, wang yang anda perolehi secara halal dari hasil usaha atau pemberian dari siapapun bila dibelanjakan, maka wang tersebut akan memanggil teman-temannya (wang-wang) secara ghaib, meluncur kepada anda. Harus diingat bahawa bukanlah wang itu sekali kali akan datang dan muncul secara tiba-tiba, tetapi wang itu datangnya melalui saluran dan jalan usaha atau pergaulan / silaturrahim. InsyaAllah.

Manfaat: ✅ Kekayaan makin banyak dan bertambah ✅ Harta berkelimpahan yang banyak ✅ Wang yang ada akan menjemput wang lain ✅ Kesejahteraan luar biasa ✅ Usaha semakin maju ✅ Perniagaan makin kencang

 

KAIFIAT PENGAMALAN MIFTAHUL GHINA Doa ini dibaca 3x, apabila kita menerima wang dari hasil usaha atau dari pemberian siapapun. Setelah didoakan kemudian ditiupkan kepada wang tersebut.ِِ Insya Allah, wang yang sudah kita doakan itu akan menjadi berkat apabila dibelanjakan. Ilmu ini bukan sekali-kali "WANG BALIK" ini adalah "WANG BERKAT" yang jika dibelanjakan, maka ia akan memanggil teman-temannya (wang-wang) secara ghaib, meluncur kepada kita.


 

APA YANG BAKAL ANDA PELAJARI?

Peserta akan dibekalkan dengan beberapa ilmu yang ampuh, yang telah menjadi amalan guru-guru pondok. Bantuan Allah akan tiba tanpa disedari dan tidak terduga-duga hadirnya. Anda juga akan di bimbing sepenuhnya dalam webinar ini nanti serta selepas webinar, Apa yang di ajar akan di ijazahkan kepada anda.


 

ISTIMEWA KEPADA PESERTA PROGRAM INI...

ANDA AKAN DIBERI BIMBINGAN SEUMUR HIDUP DARI TUAN GURU UNTUK ILMU INI. BIMBINGAN SELEPAS PROGRAM MELALUI GROUP TELEGRAM DAN BOLEH PM DIRECT DENGAN TUAN GURU.


      

--------------------------------------

PROGRAM INI AKAN DI SAMPAIKAN OLEH SEORANG YANG SANGAT BERPENGALAMAN DALAM ILMU KEROHANIAN SERTA RAWATAN ISLAM


Ustaz Hj. Shahrin Abd. Rahman Al Temangani adalah FOUNDER/ PENGASAS Pusat Rawatan Islam Qalbun Salim di Taman Sabariah, Kota Bharu, Kelantan. Kepakarannya dalam Ilmu-Ilmu Rawatan Islam, Kerohaniah, Ilmu Kerezekian, Aura Diri, Metafizik Islami adalah berdasarkan Ruqyah Syar’iyyah telah lama dikenali. Banyak menjalankan aktiviti penyelidikan di dalam menemukan kaedah yang terbaik dalam mendayagunakan ‘TENAGA’ yang ada dalam diri untuk keperluan kehidupan sehari serta merawat dan menyembuhkan penyakit. Dengan keizinan dari Allah SWT ,beliau telah dapat melahirkan ramai siswa-siswa Metafizik yang bertaburan di Malaysia, Indonesia, Brunei dalam menabur bakti kepada masyarakat di bidang penyembuhan Rawatan Islam. 

Beliau juga banyak memberi tumpuan dalam aspek Pembangunan Frekuensi Penyembuhan, Karismatik, Aura Of Command, Pembentukan Kemahiran Keibubapaan, Stress Management, Magnetism Dalam Komunikasi, Tafakkur(Meditasi), Rileksiasi, Mengawal Emosi, Pemulihan Diri Sendiri melalui Olah Nafas, Rawatan Diri Sendiri dan Orang lain, Rawatan Jarak Dekat dan Jauh @ Occultisme, Gerakan Solat Sebagai Daya Sembuh dan lain-lain. 

Beliau juga menggunakan pendekatan spiritual yang mengajak pesakit untuk sentiasa dekat dengan Allah SWT. Dengan keimanan yang cukup, maka proses kesembuhan dapat segera terlaksana. Di samping itu penggunaan ilmu-ilmu hikmah yang bersumber pada Al-Qur’an dan Hadis, yang merupakan peninggalan para Wali Allah yang jelas sanadnya (turunannya) dan bukan direka-reka, dipercayai mampu mempercepatkan proses kesembuhan samada penyakit medikal mahupun non-medikal. 


--------------------------------------

PENGALAMAN MENULIS

 • Pengalaman Menulis di akhbar dan majalah berikut: 
 • Majalah Bicara, Majalah Variasi, Majalah Variasari, Majalah Umph
 • Akhbar Sinar Harian, Majalah Feminin, Akhbar Buletin Rakyat
 • Majalah MASTIKA

--------------------------------------

PENGALAMAN DAN PENCAPAIAN

 • Mengadakan Kursus Kekuatan Minda Berdasarkan Kaedah Bioenergiologi kepada 10 Pengarah dari Jabatan Undang-undang Putrajaya.
 • Artikel tentang Bioenergiologi Dalam Pendidikan Anak-anak dalam Utusan Malaysia
 • Bapa Contoh dalam Utusan Malaysia tahun 2003.
 • Kaedah Tafakur dalam Berita Harian tahun 2004.
 • Tafakur Untuk Pelajar dalam Majalah Fokus tahun 2004.
 • Frigid Bagi Kaum Wanita dalam Majalah i tahun 2004.
 • Personaliti Lelaki dalam Majalah Mingguan Wanita tahun 2004.
 • Menjadi Artis radio RTM dalam Program Dinamik tajaan JAKIM dalam membincangkan perihal Kerasukan, Stress, Emosi dan Gangguannya, Sihir, Akhlak dan lain-lain
 • Menjadi Artis radio RTM dalam Program Al Falah tajaan JAKIM.
 • Mengadakan kursus kepada pelbagai sektor samada kerajaan, swasta atau individu.

--------------------------------------

PENGIKTIRAFAN SERTA KELULUSAN

Visiting Prof. Int. Uni. For A.Med (OIU), PhD in Alternative Medicine (OIU), Gold Ox Award, The Famous Doctor Of The World, Grand Award of International Natural Medicine (China); Yellow Emperor Award (OIU), Physician of Year 2001 (OIU), Synergy Healing Science (India), Natural & Divine Healing YBSD,Grand Master of Metaphysic Guide, Grand Master of Nur Alif Tafakur, Grand Master of Kawasajati, Grand Master Of Ilahiah Frequency, Grand Master Of Ismul ‘Adzom, Grand Master Of Silahul Mukmin (Indonesia), Master Energy Healer (USA), Master Reiki & Seichim (Aust), Dip. Acupuncture (Malaysia), Adv. Cosmetic Acupuncture (Indonesia), Adv. Cosmetic Acupuncture (Beijing), Clinical Study in Cosmetic Acupuncture (Beijing), Adv. Cupping (Beijing), Adv. Moxabustion (Beijing), Adv. in Auricular (Beijing). Beliau turut berguru dengan ramai guru-guru Pondok dan Mengambil Ilmu dari ramai Alim Ulama secara PENGAJIAN TALAQQI dari dalam dan Luar Negara.

--------------------------------------

ANDA TIDAK YAKIN PROGRAM INI MAMPU MENGUBAH HIDUP ANDA?  

Lihat testimoni para peserta kami yang pernah sertai program kami..


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individuPenafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individuPenafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individuPenafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individuPenafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu

Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


LEBIH BANYAK TESTIMONI  KLIK DISINI


--------------------------------------

INI JAMINAN KAMI KEPADA ANDA YANG SERTAI 

 • DIJAMIN   100% ILMU DAN AMALAN UNTUK PRAKTIKAL
 • DIJAMIN   100%    BIMBINGAN PENUH SELEPAS TAMAT PROGRAM SEUMUR HIDUP
 • DIJAMIN 100% BUKAN KUASA MINDA
 • DIJAMIN 100% BEBAS DARI AMLAN SYIRIK DAN KHURAFAT
 • DIJAMIN 100% AMALAN YANGDIIJAZAHKAN BERPANDUKAN AL-QURAN, HADIS DAN SUNNAH
 • DIJAMIN 100% ILMU AMALAN KEROHANIAN, PERLINDUNGAN DAN RAWATAN ISLAM

InsyaAllah kami yakin dan pasti yang anda pasti anda akan    berpuas hati dengan program ini atau    kami sendiri akan  PULANGAN WANG ANDA    100% DALAM MASA 7    HARI  jika anda tidak berpuas hati dengan program in   i. Ini antara jaminan kami agar anda benar-benar mendapat manfaat yang besar dalam rakaman program ini.

------------------------------------------------------------ 

BERAPA YANG PERLU ANDA LABURKAN UNTUK ILMU YANG BERHARGA INI?  

Saya jamin yang pelaburan anda ini akan memberikan anda bukan sahaja rezeki tetapi juga 1001 manfaat kepada anda. 

DAFTAR SEGERA HANYA

RM499 SEORANG

RM190 


cepat daftar sekarang!!!


  --------------------------------------


  APA YANG AKAN ANDA DAPAT DENGAN PELABURAN ANDA?


  • VIDEO RAKAMAN YANG BEDURASI 1JAM - 2 JAM   
  • NOTA LENGKAP DALAM FORMAT PDF 
  • BONUS ISTIMEWA DARI USTAZ  
  • SUPPORT GROUP DAN PERSONAL DARI USTAZ SEUMUR HIDUP


  BUAT BELIAN SEGERA!!!   ISIKAN BORANG DIBAWAH

  *Perhatian: Pastikan anda masukkan maklumat dan butiran pembayaran yang lengkap dan betul terutamanya tel dan email bagi mengelakkan sebarang masalah untuk kami hantarkan sebarang maklumat berkaitan program


  Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

  Ruangan yang wajib diisi

  BUTIRAN PEMBELIAN

  Produk Kuantiti Harga (RM)
  WEBINAR ILMU AMALAN MIFTAHUL GHINA
  JUMLAH
  Jumlah Keseluruhan Sebelum Penggenapan
  Pelarasan Penggenapan
  JUMLAH KESELURUHAN (RM)
  Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

  BUTIRAN PELANGGAN

  Log Masuk atau

  BUTIRAN PEMBAYARAN

  PenamaEZRICH GROUP SDN. BHD.
  No. Akaun8602318220
  Buka CIMB Clicks  
  PenamaEZRICH GROUP SDN. BHD.
  No. Akaun562218211104
  Buka Maybank2u  

  PENGESAHAN