PAKEJ EBOOK 5 AMALAN REZEKI & 10 CARA LUNAS HUTANGNAK DAPAT REZEKI TAK DISANGKA DAN BERLIMPAH?


Ketahui Rahsia Amalan Zikir dan Doa Mujarab, Daripada Hadis Nabi SAW • Ramai orang yang GAWAT EKONOMI diri, walaupun ekonomi Negara masih ok.
 • Ramai yang mudah dapat kekayaan, tetapi semuanya bocor, habis hilang.
 • Ramai yang rasa rezekinya SEMPIT.
 • Ramai yang mengeluh TAK CUKUP DUIT.
 • Ramai yang bergelut dengan HUTANG.Adakah anda terlibat sama?

Teruskan bacaan..


“Katakanlah:  “Sesungguhnya Tuhanku melapangkan rezeki bagi sesiapa yang dikehendaki-Nya di antara hamba-hamba-Nya dan menyempitkan bagi (siapa yang dikehendaki-Nya)”. Dan barang apa saja yang kamu nafkahkan, maka Allah akan menggantinya dan Dia-lah Pemberi rezeki yang sebaik-baiknya.”

(Saba’ : 39)

Pesan Guru… mencari kekayaan itu mudah bila kita mengejar Sang Pemilik Kekayaan, Yang Maha Kaya, apabila kita ingin berdoa dan meminta, bila kita yakin dan mampu meyakinkan Allah.

Allah akan menyediakan segalanya yang kita minta asalkan kita mau meminta, Dia menyediakan waktu untuk kita dan memerintahkan agar kita mau meminta pada-Nya bahkan Dia malu untuk tidak mengabulkan doa siapa saja yang mau berdoa pada-Nya.“Dan Tuhanmu berfirman: “Berdoalah kepada-Ku, nescaya akan Ku perkenankan bagimu.”

(Al-Mu’min: 60)


Guru terus berpesan…


“ Kejarlah kekayaan dengan mendekati Allah, Pemilik segala kekayaan. Ketika kekayaan diraih, jangan lupakan Allah, semoga apa yang digenggam tidak akan berbalik menjadi kesombongan dan kehinaan.”

“Dekatilah Allah dan rasakan kalau kita memiliki Allah, sebagai Sang Maha yang memiliki kehidupan ini. Ketika kita dekat dengan Allah, maka kita akan rasakan KECUKUPAN (yang pertama).  Boleh jadi hidup kita biasa saja, tapi kehidupan  dirasakan begitu senang begitu indah. Yang kedua adalah KETENANGAN.”
Firman Allah SWT:

“Iaitu orang-orang yang beriman dan tenang tenteram hati mereka dengan zikrullah. Ketahuilah dengan zikrullah itu, tenang tenteramlah hati manusia.”

(Surah Ar-Ra’d: 28)


“Wahai anak Adam, luangkanlah waktumu untuk beribadah kepada-Ku, nescaya Aku akan memenuhi dadamu dengan kekayaan dan menutup (menyingkirkan) kefakiranmu. Jika engkau tidak melakukan, maka Aku akan memenuhi dadamu dengan kesempitan (kegelisahan) dan Aku tidak akan menyingkirkan kefakiranmu.”

(Hadis Qudsi)


 Salah satu ibadah adalah dengan mengingati Allah (zikrullah). Apabila kita

ingat kepada Allah, Dia akan ingat kepada kita (zikrullah). Apabila kita ingat kepada Allah, Dia akan ingat kepada kita.
“Kerana itu, ingatlah kamu kepada-Ku, nescaya Aku ingat pula kepada mu dan bersyukurlah kepada Ku dan janganlah kamu mengingkari nikmat-Ku.”

(Al-Baqarah: 152)Ingin saya kongsikan di sini tentang Amalan Mujarab untuk Menjemput Rezeki Tak Disangka dan Berlimpah yang mana merupakan amalan para ulama terdahulu sehingga generasi kini, berdasarkan kepada Hadis Rasulullah SAW.

Amalan ini terdiri daripada 5 pecahan amalan. Boleh diamalkan kesemuanya atau salah satu darinya, mengikut kemampuan.

INGAT!…

Jika kita luangkan lebih banyak masa untuk Allah, sudah pasti Allah akan memenuhi dada dengan kekayaan. Inshaa Allah.


MEMPERKENALKAN...

EBOOK 5 AMALAN MENJEMPUT REZEKI TAK DI SANGKA
APAKAH KELEBIHAN AMALAN INI?


AMALAN PERTAMA

 • Mendapat rezeki yang berlimpah, mendapatkan kekayaan (keuntungan yang besar dalam bisnes)

  • Terhindar dari kemiskinan.


  AMALAN KEDUA

  • Mendatangkan rezeki secara Fantastik…

  “…Dunia akan mendatangimu dalam keadaan tunduk dan takluk.” (Hadis)


  AMALAN KETIGA

  • Mendapatkan rezeki secara drastik
  • Akan dianugerahi perbendaharaan atau pusaka harta (pekerjaan yang berkah, kerjaya yang baik dan bisnes yang berjaya)


  AMALAN KEEMPAT

  • Mendapatkan rezeki secara tidak terduga dan berlimpah

    • Tidak akan tertimpa musibah kefakiran selamanya


    AMALAN KELIMA

    • Mendapatkan rezeki yang lancar, luas dan berlimpah dengan ‘pantas’.


     

    Syukur alhamdulillah…jika amalan dilakukan dengan istiqamah, sudah tentu hasilnya LUAR BIASA…


    APA KATA MEREKA YANG TELAH MENDAPATKAN EBOOK INI.    SIAPA SAYA?    Nama saya Ir. Hj. Ezwan Bin Mokhtar, lebih dikenali sebagai IR EZWAN. Merupakan seorang Jurutera Profesional yang menjalankan perniagaan sepenuh masa yang aktif menjalankan perniagaan berkaitan Perundingan Kejuruteraan, Perubatan Islam, Produk Syifa, Online Marketing dan Latihan.


    Saya telah mempelajari Hukum Tarikan sejak tahun 2008 dan ilmu perubatan Islam sejak tahun 2011 lagi. Banyak perubahan-perubahan positif berlaku dalam hidup saya setelah mempelajari kedua-dua ilmu tersebut. Kini, saya bersedia untuk berkongsi ilmu untuk semua.


    Saya juga merupakan pengasas Pusat Rawatan Islam Rizqin, serta pengasas kepada produk dibawah Jenama Aura Rizqin, seiring dengan penubuhan Pusat Rawatan Islam Rizqin ini. Hj. Ezwan seorang pakar dalam menarik kejayaan dan impian melalui Hukum Tarikan dan hipnosis.  Melalui teknik-teknik tersebut, ia memberikan keamanan fikiran yang maksimum dan dapat mengubah minda kepada pemikiran yang lebih positif. Hj. Ezwan mengembangkan lagi ilmunya dengan gurunya, Ustaz Haji Shahrin Abd Rahman dalam bidang perubatan Islam dan ilmu kerohanian.


    Segala tip-tip saya jamin, ianya tidak akan didedahkan kepada umum kerana ianya sepatutnya hanya didedahkan kepada anda yang layak dan menghargai ilmu untuk mengubah hidup sendiri.    Anda betul-betul nak tahu apakah 5 Amalan Menjemput Rezeki Tak Disangka?

    Sekejap! Saya nak bongkarkan satu lagi RAHSIA MELUNASKAN HUTANG...    ANDA MENGALAMI MASALAH BERIKUT?

    • Hutang yang banyak sehingga membebankan
    • Hidup jadi tidak tenteram akibat hutang
    • Buntu mencari penyelesaiaan untuk selesaikan hutang
    • Timbul masalah keluarga atau persahabatan akibat hutang
    • Muflis akibat hutang
    • Dikejar Ah Long akibat hutang
    • Susah untuk berurusan dengan bank akibat hutang


    Hutang sememangnya membebankan bukan, daripada hutang jugalah yang menyebabkan pelbagai masalah lain. Saya pasti jika anda di bebani dengan hutang yang banyak pasti akan timbul masalah-masalah seperti diatas.    “Hutang membuat kehinaan di siang hari, Dan kegelisahan di malam hari”

    -Nabi Muhammad SAW-    Dari Aisyah, bahwa Rasulullah SAW sering membaca do’a:

    “Ya Allah, aku berlindung kepada-Mu dari siksa kubur, fitnah kehidupan & fitnah kematian. Ya Allah, aku berlindung kepada-Mu dari perbuatan dosa & hutang.” Seseorang bertanya kepada Rasul,”Kenapa tuan banyak meminta perlindungan dari hutang?” Rasul menjawab: “Sesungguhnya seseorang apabila berhutang dia akan cenderung berkata dusta & berjanji lalu mengingkarinya.”

    (HR.BUKHARI)


    Kenapa anda perlu berhutang sehingga tidak mampu untuk bayar? itu silap anda, itu juga silap saya juga dulu yang di bebani pelbagai hutang. Namun sekarang Alhamdulillah saya mampu selesaikan hutang-hutang saya. Kini saya hanya lebih berhati-hati dengan hutang. Saya akan kongsikan 10 CARA SPIRITUAL MELUNASKAN HUTANG
    Ebook ini saya tulis untuk memberikan anda kesedaran dan cara yang sememangnya inshaa Allah akan memberikan anda impak yang luar biasa dalam menyelesaikan masalah hutang anda. Ebook ini sesuai untuk anda yang sudah buntu cari jalan penyelesaian untuk selesaikan hutang, sudah cuba berusaha siang dan malam untuk selesaikan hutang anda, Namun kesudahannya semakin teruk dan tiada apa-apa hasil yang ada hanyalah penat dan hampir berputus asa.


    Kenapa semua masalah ini berlaku sedangkan anda telah berusaha sehabis baik. Kenapa apa yang anda cuba buat untuk selesaikan hutang anda masih juga buntu. Lihat balik diri anda… apa kekurangan anda? Jika semuanya anda telah cuba dan berusaha pastinya spiritual anda yang bermasalah anda. Maka Ebook ini sememangnya ditulis untuk memberikan penyelesaian terbaik untuk masalah hutang anda.


    Saya tidak menjanjikan yang hutang anda akan terus selesai selepas membaca ebook ini, namun saya pasti semua masalah hutang anda akan selesai jika anda amalkan apa yang saya kongsikan dalam ebook ini. Samada cepat atau lambat sahaja...Dan yang paling penting adalah dengan keizinan Allah SWT. Kalau Dia izin, maka JADILAH.    Rahsianya akan saya bongkar dalam Ebook ini…    Anda akan ketahui 10 Cara melunaskan hutang dengan kaedah spiritual, yang mengandungi amalan-amalan mustajab untuk menyelesaikan masalah hutang yang banyak. Kaedah ini amat mudah, cuma perlu buat dengan istiqamah setiap hari, tanpa henti..sehinggalah hutang selesai.


    Hasilnya akan nampak dengan drastik, jika anda lakukannya dengan penuh komited. Inshaa Allah. Mengikut pengalaman saya, selepas beberapa hari mengamalkan 10 cara ini, alhamdulillah satu per satu pintu rezeki dibuka, bermakna saya perolehi banyak peluang rezeki dan saya terus bertindak ke atas peluang itu. Apabila dapat hasilnya, maka perlulah tunaikan kewajipan untuk membayar hutang.    Berapa Pelaburan Anda?

    Fikirkan sejenak soalan-soalan saya ini..

    Apa fikiran anda, jika panduan ini dapat membantu anda mendapatkan kejayaan dan kekayaan serta kebahagiaan yang selama ini anda cari. Berapakah harga dan nilai yang anda sanggup bayar?

    Juga sekiranya panduan ini yang mampu menolong anda, untuk menghilangkan perasaan tertekan, mendapat semangat baru untuk fokus ke arah kekayaan dan kejayaan. Tidak lagi berhutang sana sini. Apakah nilainya pada anda?


    Ratusan Ringgit ? Ribuan Ringgit ? Mungkin lebih ?


    Harga biasa EBOOK 5 AMALAN MENJEMPUT REZEKI TAK DISANGKA

     adalah RM 40.


    Manakala EBOOK 10 CARA SPIRITUAL MELUNASKAN HUTANG juga RM40

    


    ADA LAGI ILMU TAMBAHAN SEBAGAI BONUS, YANG BERNILAI RM80 SEPERTI DI BAWAH:


    JADI, ANDA AKAN DAPAT 6 BUAH EBOOK!
    JUMLAH PELABURAN ANDA:

    RM 160 (HARGA NORMAL)

    TAPI...KHAS UNTUK TAHUN 2022...

    RM 60 SHJ


    SILA TEMPAH SEGERA...ISIKAN BORANG TEMPAHAN DI BAWAH DAN MASUKKAN KOD DISKAUN BERIKUT:

    KOD = DISKAUN


    Selepas tempoh OFFER ini, harga akan naik. Jangan lepaskan peluang ini...


    Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

    Ruangan yang wajib diisi

    BUTIRAN PEMBELIAN

    Produk Kuantiti Harga (RM)
    PAKEJ EBOOK 5 AMALAN REZEKI & 10 CARA LUNAS HUTANG
    JUMLAH

    Kupon Diskaun

    Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

    JUMLAH KESELURUHAN (RM)
    Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

    BUTIRAN PELANGGAN

    Log Masuk atau


    Maklumat Peniaga

    www.rezeki.com.my
    ezrichgroup@gmail.com
    +60169966361