Saka, Sihir, Santau

Saka, Sihir, Santau

PERIT MENANGGUNG SAKA, DISIHIR ATAU DISANTAU?

Ada kaedah untuk merawatnya... Sila lihat tonton video dan baca penerangan di bawah...
Bila anda ada masalah salah satu dari perkara di atas atau ada kesemuanya, anda TIDAK PERLU pergi berjumpa dgn orang lain utk dirawat...

Anda boleh rawat anda sendiri kerana BERAT MATA MEMANDANG BERAT LAGI BAHU MEMIKUL...orang lain merawat anda kadang2 bukan menyelesaikan masalah tetapi menimbulkan masalah anda sebagaimana yang diperkatakan oleh Sheikh Ibn Qayyim Al Jauziah iaitu perawat ni bukan menyelesaikan masalah anda tetapi MENIMBULKAN masalah anda...


SAKA adalah jin atau jin-jin yang diwarisi daripada seorang manusia kepada seorang manusia lain sama ada secara disedari atau tidak disedari, yang biasanya melibatkan keturunan sedarah.

Santau atau juga dikenali sebagai ilmu hitam yang digunakan untuk meracun seseorang. Secara umum, santau dilakukan melalui dua cara iaitu cara fizikal dan cara santau angin. Santau secara fizikal biasanya meracun seseorang melalui makanan atau minuman.

Sihir pula adalah merupakan satu perbuatan menyakiti atau mempengaruhi badan, hati atau akal orang yang disihir secara tersembunyi (ghaib) yang melibatkan makhluk halus dan dilakukan di luar hukum alam bagi mencapai tujuan tertentu, seperti menyakiti orang yang dituju.

SAKA, SIHIR DAN SANTAU adalah sangat merbahaya dan memudaratkan orang yang terkena gangguan. Ketiga-tiga ini daripada makhluk halus atau jin.TANDA-TANDA SEORANG ITU MEMPUNYAI GANGGUAN JIN

GEJALA PADA WAKTU TIDUR:
.
-Susah tidur malam, tidak boleh tidur kecuali setelah besusah payah.
-Sering terjaga pada waktu malam dalam keadaan cemas dan takut.
-Mimpi buruk yang dikenali kabus seperti mimpi melihat sesuatu yang mengancamnya lantas menjerit meminta pertolongan, malangnya tiada siapa mendengar. Biasanya erjadi dalam keadaan ‘kena tindih’.
-Mimpi perkara yang menakutkan dan menyeramkan.
-Mimpi melihat binatang seperti kucing, anjing, unta, ular, serigala, tikus dan sbagainya. Kalau bermimpi dipatuk ular, kemungkinan petanda bahawa sihir telah pun masuk ke dalam jasadnya.
-Bunyi gigi berlaga pada waktu tidur.
-Ketawa, menangis dan menjerit-jerit ketika sedang tidur.
-Berdiri dan berjalan ketika tidur.
-Mimpi jatuh dari tempat tinggi.
-Mimpi berada di kawasan kotoran atau kawasan perkuburan.
-Mimpi berada di tempat sunyi.
-Mimpi terserempak atau melihat makhluk dengan rupa yang menakutkan atau diistilahkan sebagai hantu.
-Mimpi melihat budak kecil. Bermimpi budak kecil menyusu dan rasa sayangkannya (ini berlaku kepada golongan wanita).
-Mimpi melihat salib atau gereja.
-Mimpi bertemu paderi.
-Merintih dan menangis ketika tidur.

GEJALA PADA WAKTU BERJAGA (waktu sedar):

-Selalu pening, para pengamal perubatan moden tidak dapat mengesan penyakit dan dikatakan penyakit misteri.
-Selalu lalai daripada mengingati Allaah subhaanahu wa ta`ala.
-Hilang ingatan dan mungkin mnjadi gila. Gila adalah berpunca dari jin. Dalam bahasa arab, orang gila digelar ‘majnun’. Majnun bermaksud dijinkan iaitu isim maf’ul.
-Sering lesu dan malas.
-Rasa sakit di salah satu anggota badan dan doktor tidak berupaya mengubatinya.
-Sentiasa terasa sakit di belakang terutama di tulang belakang.
-Lenguh di sendi-sndi utama.
-Melihat sesuatu yang pelik semasa jaga.
-Mempunyai ketumbuhan yang sukar diubati. Biasanya doktor menakrifkannya sebagai kanser. Perlu diingat kanser berpunca daripada jin.
-Terasa seolah-olah terdapat sesuatu di bawah tapak kaki. Seperti terpijak batu atau telur.
-Mudah panik dan kaget apabila berhadapan dengan sesuatu ujian.
-Jiwa sentiasa lemah dan tiada motivasi untuk meneruskan kehidupan.
-Sentiasa mengantuk teutamanya dalam majlis ilmu.
-Mudah marah dan panas baran.
-Emosional dan terlalu sensitif.

KESAN DAN AKIBAT DARIPADA GANGGUAN

-Orang memiliki saka sukar untuk mendapat anak.
-Banyak perkara ganjil berlaku di dalam hidup seperti pernah berjumpa dengan orang aneh namun orang lain tidak dapat melihatnya dan sebagainya.
-Tidak berupaya untuk hidup dengan sempurna kerana menghidap pelbagai penyakit moden malah penyakit aneh yang tidak mampu didianogsiskan. Mungkin juga berpotensi menghidap penyakit kanser kerana kanser mempunyai pertalian yang rapat dengan gangguan jin.
-Tidak suka bergaul dengan manusia lain dan kurang suka hidup bermasyarakat.
-Sangat sensitif dan mudah terasa dengan kata-kata orang.
-Kadangkala tahu perkara-perkara mustahil diketahui oleh orang-orang lain. Namun hakikatnya ia adalah bisikan Iblis dan Jin.
-Anak kepada anak cucu yang mempunyai saka sentiasa banyak menangis semasa kecil dan semasa besar berperangai dengan perangai yang buruk.
-Anak cucu yang mempunyai saka suka melawan cakap ibu bapa dan orang lebih tua.
-Kehidupan menjadi suram dan tidak ceria serta selalu dalam keadaan tegang.


Jika gangguan ini tidak dirawat dengan segera, ia akan memudaratkan kepada pesakit. Jadi, anda perlu tahu ilmu Rawatan ini untuk merawat diri, keluarga, jiran tetangga, saudara mara dan sesiapa saja, tanpa perlu jumpa Perawat atau Pengamal Perubatan.


Kaedah Rawatan Saka, Sihir dan Santau akan diajar dan diijazahkan dalam Kelas Online melalui video. Link video akan diberi melalui email selepas pendaftaran (isi borang di bawah sekali)


       NANTI DULU...

JIKA ANDA DAFTAR SEKARANG, ANDA LAYAK UNTUK MENDAPAT BONUS BERIKUT:
------------------------------------------------------------

PROGRAM INI AKAN DI SAMPAIKAN OLEH SEORANG YANG SANGAT BERPENGALAMAN DALAM ILMU KEROHANIAN SERTA RAWATAN ISLAM


Ustaz Hj. Shahrin Abd. Rahman Al Temangani adalah FOUNDER/ PENGASAS Pusat Rawatan Islam Qalbun Salim di Taman Sabariah, Kota Bharu, Kelantan. Kepakarannya dalam Ilmu-Ilmu Rawatan Islam, Kerohaniah, Ilmu Kerezekian, Aura Diri, Metafizik Islami adalah berdasarkan Ruqyah Syar’iyyah telah lama dikenali. Banyak menjalankan aktiviti penyelidikan di dalam menemukan kaedah yang terbaik dalam mendayagunakan ‘TENAGA’ yang ada dalam diri untuk keperluan kehidupan sehari serta merawat dan menyembuhkan penyakit. Dengan keizinan dari Allah SWT ,beliau telah dapat melahirkan ramai siswa-siswa Metafizik yang bertaburan di Malaysia, Indonesia, Brunei dalam menabur bakti kepada masyarakat di bidang penyembuhan Rawatan Islam.

Beliau juga banyak memberi tumpuan dalam aspek Pembangunan Frekuensi Penyembuhan, Karismatik, Aura Of Command, Pembentukan Kemahiran Keibubapaan, Stress Management, Magnetism Dalam Komunikasi, Tafakkur(Meditasi), Rileksiasi, Mengawal Emosi, Pemulihan Diri Sendiri melalui Olah Nafas, Rawatan Diri Sendiri dan Orang lain, Rawatan Jarak Dekat dan Jauh @ Occultisme, Gerakan Solat Sebagai Daya Sembuh dan lain-lain.

Beliau juga menggunakan pendekatan spiritual yang mengajak pesakit untuk sentiasa dekat dengan Allah SWT. Dengan keimanan yang cukup, maka proses kesembuhan dapat segera terlaksana. Di samping itu penggunaan ilmu-ilmu hikmah yang bersumber pada Al-Qur’an dan Hadis, yang merupakan peninggalan para Wali Allah yang jelas sanadnya (turunannya) dan bukan direka-reka, dipercayai mampu mempercepatkan proses kesembuhan samada penyakit medikal mahupun non-medikal. 


------------------------------------------------------------

PENGALAMAN MENULIS

 • Pengalaman Menulis di akhbar dan majalah berikut: 
 • Majalah Bicara, Majalah Variasi, Majalah Variasari, Majalah Umph
 • Akhbar Sinar Harian, Majalah Feminin, Akhbar Buletin Rakyat
 • Majalah MASTIKA

------------------------------------------------------------

PENGALAMAN DAN PENCAPAIAN

 • Mengadakan Kursus Kekuatan Minda Berdasarkan Kaedah Bioenergiologi kepada 10 Pengarah dari Jabatan Undang-undang Putrajaya.
 • Artikel tentang Bioenergiologi Dalam Pendidikan Anak-anak dalam Utusan Malaysia
 • Bapa Contoh dalam Utusan Malaysia tahun 2003.
 • Kaedah Tafakur dalam Berita Harian tahun 2004.
 • Tafakur Untuk Pelajar dalam Majalah Fokus tahun 2004.
 • Frigid Bagi Kaum Wanita dalam Majalah i tahun 2004.
 • Personaliti Lelaki dalam Majalah Mingguan Wanita tahun 2004.
 • Menjadi Artis radio RTM dalam Program Dinamik tajaan JAKIM dalam membincangkan perihal Kerasukan, Stress, Emosi dan Gangguannya, Sihir, Akhlak dan lain-lain
 • Menjadi Artis radio RTM dalam Program Al Falah tajaan JAKIM.
 • Mengadakan kursus kepada pelbagai sektor samada kerajaan, swasta atau individu.

------------------------------------------------------------

PENGIKTIRAFAN SERTA KELULUSAN

Visiting Prof. Int. Uni. For A.Med (OIU), PhD in Alternative Medicine (OIU), Gold Ox Award, The Famous Doctor Of The World, Grand Award of International Natural Medicine (China); Yellow Emperor Award (OIU), Physician of Year 2001 (OIU), Synergy Healing Science (India), Natural & Divine Healing YBSD,Grand Master of Metaphysic Guide, Grand Master of Nur Alif Tafakur, Grand Master of Kawasajati, Grand Master Of Ilahiah Frequency, Grand Master Of Ismul ‘Adzom, Grand Master Of Silahul Mukmin (Indonesia), Master Energy Healer (USA), Master Reiki & Seichim (Aust), Dip. Acupuncture (Malaysia), Adv. Cosmetic Acupuncture (Indonesia), Adv. Cosmetic Acupuncture (Beijing), Clinical Study in Cosmetic Acupuncture (Beijing), Adv. Cupping (Beijing), Adv. Moxabustion (Beijing), Adv. in Auricular (Beijing). Beliau turut berguru dengan ramai guru-guru Pondok dan Mengambil Ilmu dari ramai Alim Ulama secara PENGAJIAN TALAQQI dari dalam dan Luar Negara.

------------------------------------------------------------

ANDA TIDAK YAKIN PROGRAM INI MAMPU MENGUBAH HIDUP ANDA?

Lihat testimoni para peserta kami yang pernah sertai program kami..Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individuPenafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individuPenafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu

Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


LEBIH BANYAK TESTIMONI KLIK DISINI

------------------------------------------------------------

INI JAMINAN KAMI KEPADA ANDA YANG SERTAI 

 • DIJAMIN 100% ILMU DAN AMALAN UNTUK PRAKTIKAL
 • DIJAMIN 100%  BIMBINGAN PENUH SELEPAS TAMAT PROGRAM SEUMUR HIDUP
 • DIJAMIN 100% BUKAN KUASA MINDA
 • DIJAMIN 100% BEBAS DARI AMLAN SYIRIK DAN KHURAFAT
 • DIJAMIN 100% AMALAN YANGDIIJAZAHKAN BERPANDUKAN AL-QURAN, HADIS DAN SUNNAH
 • DIJAMIN 100% ILMU AMALAN KEROHANIAN, PERLINDUNGAN DAN RAWATAN ISLAM

InsyaAllah kami yakin dan pasti yang anda pasti anda akan  berpuas hati dengan program ini atau  kami sendiri akan  PULANGAN WANG ANDA  100% DALAM MASA 7  HARI jika anda tidak berpuas hati dengan program in i. Ini antara jaminan kami agar anda benar-benar mendapat manfaat yang besar dalam rakaman program ini.

------------------------------------------------------------ 

BERAPA YANG PERLU ANDA LABURKAN UNTUK ILMU YANG BERHARGA INI?

Saya jamin yang pelaburan anda ini akan memberikan anda bukan sahaja rezeki tetapi juga 1001 manfaat kepada anda.

DAFTAR SEGERA HANYA

Mahar Asal : RM 350

Mahar istimewa sekarang...

RM190 SEORANG

JANGAN TUNGGU LAGI, DAPATKAN SEKARANG!!!

HARGA MUNGKIN AKAN DI NAIKKAN


------------------------------------------------------------ 


APA YANG AKAN ANDA DAPAT DENGAN PELABURAN ANDA?


 • VIDEO RAKAMAN YANG BEDURASI 1JAM - 2 JAM 
 • NOTA LENGKAP DALAM FORMAT PDF
 • BONUS AMALAN ISTIMEWA DARI USTAZ
 • SUPPORT GROUP DAN PERSONAL DARI USTAZ SEUMUR HIDUP


SILA ISIKAN BORANG DIBAWAH UNTUK PEMBELIAN VIDEO

*Perhatian: Pastikan anda masukkan maklumat dan butiran pembayaran yang lengkap dan betul terutamanya tel dan email bagi mengelakkan sebarang masalah untuk kami hantarkan sebarang maklumat berkaitan program


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Saka, Sihir, Santau
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PESERTA

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

www.rezeki.com.my
ezrichgroup@gmail.com
+60169966361