Video Rahsia Kaya Raya Dengan Waqiah

Video Rahsia Kaya Raya Dengan Waqiah
MEMBONGKAR AMALAN RAHSIA KAYA RAYA DENGAN AL-WAQIAH (SURATUL GHINA)

  Apa itu rezeki?   Persoalan yang bermain dalam minda anda, kami terangkan dulu apakah itu rezeki. Maksud rezeki adalah luas, maknanya terbahagi kepada banyak cabang. Ia bukan tertakluk kepada duit sahaja. Perkataan rezeki berasal daripada perkataan arab “rizq”, yang secara literalnya bermaksud “sesuatu yang diberikan atau dikurniakan”.

  Setiap individu di dalam dunia ini mahukan hidup yang senang dan tiada seorang pun yang mahukan hidup susah, Namun jika anda mengalami hidup yang agak sukar berbanding orang lain, anggaplah sahaja ia sebagai ujuian dari Allah.

  Makna susah bukan sekadar susah harta dan wang sahaja, ada juga orang yang berharta dan dan wang juga merasakan hidup mereka susah seperti suah dari segi kesihatan, susah dari segi hati dan pelbagai lagi masalah. apa yang pasti bagaimana anda fikirkan sesuatu perkara itu, anda fikirkan susah, maka susah lah anda.  Surah Al-Waqiah merupakan salah satu surah dari Al-Quran yang merupakan mukjizat terbesar dan mempunyai fadhilat yang sangat banyak. Surah Al Waqi’ah merupakan surah ke 56 pada juz ke 27 terdiri atas 96 ayat termasuk golongan surah Makkiyah. Surah ini dinamai dengan Al Waaqi’ah  (Hari Kiamat), diambil dari perkataan Al Waaqi’ah  yang terdapat pada ayat pertama.

  Surah Al-Waqi'ah dikenal sebagai surat penuh barakah dan memiliki banyak khasiat serta keutamaan yang besar. Kebanyakkan antara kita ramai yang mengalami masalah kewangan, duit tidak cukup untuk menampung kehidupan. Sesiapa yang mempunyai kedudukan ekonomi yang sempit bacalah surah Al Waqi’ah untuk menolak kefakiran dan mendatangkan rezeki.


  Dengan mewiridkan surah Al-Waqiah sebagai bacaan rutin setiap hari dan malam, maka Allah menjauhkan kefakiran selamanya.Sa'ad Al Mufti mengatakan, bahawa hadis ini sahih:

  "Barang siapa membaca surat Al Waqi’ah setiap malam,  maka dia tidak akan jatuh miskin selamanya"

  Di dalam surah Al-Waqiah ini menerangkan  tentang hari kiamat, balasan yang diterima  oleh orang-orang mukmin dan orang-orang kafir. Diterangkan juga  penciptaan  manusia, tumbuh-tumbuhan dan api, sebagai  bukti kekuasaan Allah SWT  dan adanya hari berbangkit.


  Rasulullah SAW bersabda:

  “Sesiapa yang membaca surah Al Waqi’ah setiap malam maka dia tidak akan tertimpa kefakiran dan kemiskinan selamanya. Dan surah Al Waqi’ah adalah surah kekayaan, maka bacalah ia dan ajarkan kepada anak-anakmu semua.”


     

  TAHUKAH ANDA ALLAH MEMBERIKAN KITA REZEKI DENGAN 4 CARA MENURUT AL-QURAN 

  Semua orang tahu rezeki yang Allah berikan tidak terhad kepada harta benda sahaja malah termasuklah kesihatan, kebahagiaan dan jiwa yang tenang. Anda selalu fikirkan tentang rezeki yang kurang atau sempit, sentiasa ada masalah seperti kewangan, kesihatan, kebahagiaan atau sebagainya, kami ingin kongsikan anda 4 cara Allah memberikan rezeki kepada kita


  1: Rezeki yang dijamin oleh Allah

  “Tidak suatu binatang pun (termasuk manusia) yang bergerak diatas bumi ini yang tidak dijamin oleh Allah rezekinya.”   (QS. Hud: 6) Ertinya Allah akan memberikan kesihatan, makan, minum untuk seluruh makhluk hidup di dunia ini. Setiap makhluk di dunia ini Allah telah jamin rezekinya sama ada sikit atau banyak kita hendaklah bersyukur.

  2: Rezeki Hasil Dari Usaha yang dilakukan

  "Dan bahawasanya seorang manusia tiada memperoleh selain apa yang telah diusahakannya" (Surah An-Najm:39)

  Ini menunjukkan Allah akan memberikan rezeki dengan usaha yang telah makhluknya lakukan. Sebagai contoh, jika anda bekerja dua jam, dapatlah hasil yang dua jam. Jika kerja lebih lama, lebih rajin, lebih berilmu, lebih sungguh-sungguh, ia akan mendapat lebih banyak. Tidak kira sama ada orang Islam atau tidak. Maka berusahalah untuk anda mendapat rezeki lebih yang Allah janjikan.


  3: Rezeki lebih bagi orang-orang yang pandai bersyukur

  Dan (ingatlah juga), tatkala Tuhanmu memaklumkan; "Sesungguhnya jika kamu bersyukur, pasti Kami akan menambah (nikmat) kepadamu, dan jika kamu mengingkari (nikmat-Ku), maka sesungguhnya azab-Ku sangat pedih"(Surah Ibrahim:7)

  Rezeki ini Allah berikan kepada umatnya yang di sayanginya iaitu orang-orang yang bersyukur dan dapat merasakan kasih sayangNya. Itulah Janji Allah! Orang yang pandai bersyukurlah dapat hidup bahagia, sejahtera dan tenteram. Usahanya akan sangat berjaya kerana Allah pasti akan memberikanya lebih banyak Rezeki.


  4: Rezeki yang tidak di sangka-sangka

  "Barangsiapa yang bertaqwa kepada Allah nescaya Dia akan mengadakan baginya jalan keluar. Dan memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka-sangkanya dan barang siapa yang bertawakkal kepada Allah nescaya Allah akan mencukupkan (keperluan)nya. Sesungguhnya Allah melaksanakan urusan (yang dikehendaki) Nya. Sesungguhnya Allah telah mengadakan ketentuan bagi tiap-tiap sesuatu" (Surah At-Thalaaq: 2-3)

  Rezeki ini akan diberikan Allah kepada hamba-Nya yang bertakwa. Allah SWT berikan rezeki ini kerana kecintaan Allah SWT kepadanya. Tidak semua orang akan mendapat rezeki ini dengan mudah anda perlu banyakkan amalan dan bertakwa kepada Allah serta banyak berdoa untuk mendapatkannya.

  Kami pasti 4 cara Allah berikan salah satunya pasti anda pernah rasakan betul tak?

  Sebenarnya kita tidak perlu risau dengan rezeki kerana rezeki untuk setiap seorang dari kita telah ditetapkan.

  Kami pasti ramai di antara anda mahukan cara ke 4 untuk mendapatkan rezeki iaitu rezeki yang tidak disangka-sangka.

  Tapi bagaimana?

  Pernah terjadi pada anda?

  Nak tahu rahsia bagaimana nak dapatkan rezeki yang tidak di sangka-sangka ini?


  ANDA NAK TAHU RAHSIANYA?

  anda di jemput untuk sertai PROGRAM BENGKEL REZEKI secara ONLINE

    RAHSIA KAYA RAYA DENGAN AL-WAQIAH (SURATUL GHINA)     VIDEO RAHSIA KAYA RAYA DENGAN WAQIAH

      EBOOK PERCUMA  RAHSIA KAYA RAYA DENGAN WAQIAH YANG BERNILAI RM150


      APA YANG BAKAL ANDA PELAJARI DALAM PROGRAM IN?

      Peserta akan dibekalkan dengan beberapa ilmu yang ampuh, yang telah menjadi amalan guru-guru pondok. Bantuan Allah akan tiba tanpa disedari dan tidak terduga-duga hadirnya. Anda juga akan di bimbing sepenuhnya dalam webinar ini nanti serta selepas webinar, Apa yang di ajar akan di ijazahkan kepada anda.

      • Anda akan Pelajari Doa Khusus selepas membaca Surah Waqiah
      • Amalan Ampuh untuk mengamalkan surah Waqiah
      • Mempelajari Amalan kunci untuk surah Al- Waqiah
      • Mempelajari Asma' 9 Waqiah
      • Rahsia bebas hutang dengan Waqiah
      • Doa kekayaan Nabi-nabi terdahulu
      • Amalan pembuka kunci Waqiah

      Dan pelbagai lagi anda akan pelajari dalam Webinar ini, Jangan lepaskan peluang untuk pelajari Amalan-amalan ampuh yang insyaAllah akan memberikan kepuasan kepada anda.

      SCROLL TERUS KEBAWAH UNTUK BUAT PEMBELIAN DENGAN HARGA ISTIMEWA         ---------------------------------------------------
      PROGRAM INI AKAN DI SAMPAIKAN OLEH SEORANG YANG SANGAT BERPENGALAMAN DALAM ILMU KEROHANIAN SERTA RAWATAN ISLAM


      Ustaz Hj. Shahrin Abd. Rahman Al Temangani adalah FOUNDER/ PENGASAS Pusat Rawatan Islam Qalbun Salim di Taman Sabariah, Kota Bharu, Kelantan. Kepakarannya dalam Ilmu-Ilmu Rawatan Islam, Kerohaniah, Ilmu Kerezekian, Aura Diri, Metafizik Islami adalah berdasarkan Ruqyah Syar’iyyah telah lama dikenali. Banyak menjalankan aktiviti penyelidikan di dalam menemukan kaedah yang terbaik dalam mendayagunakan ‘TENAGA’ yang ada dalam diri untuk keperluan kehidupan sehari serta merawat dan menyembuhkan penyakit. Dengan keizinan dari Allah SWT ,beliau telah dapat melahirkan ramai siswa-siswa Metafizik yang bertaburan di Malaysia, Indonesia, Brunei dalam menabur bakti kepada masyarakat di bidang penyembuhan Rawatan Islam. 

      Beliau juga banyak memberi tumpuan dalam aspek Pembangunan Frekuensi Penyembuhan, Karismatik, Aura Of Command, Pembentukan Kemahiran Keibubapaan, Stress Management, Magnetism Dalam Komunikasi, Tafakkur(Meditasi), Rileksiasi, Mengawal Emosi, Pemulihan Diri Sendiri melalui Olah Nafas, Rawatan Diri Sendiri dan Orang lain, Rawatan Jarak Dekat dan Jauh @ Occultisme, Gerakan Solat Sebagai Daya Sembuh dan lain-lain. 

      Beliau juga menggunakan pendekatan spiritual yang mengajak pesakit untuk sentiasa dekat dengan Allah SWT. Dengan keimanan yang cukup, maka proses kesembuhan dapat segera terlaksana. Di samping itu penggunaan ilmu-ilmu hikmah yang bersumber pada Al-Qur’an dan Hadis, yang merupakan peninggalan para Wali Allah yang jelas sanadnya (turunannya) dan bukan direka-reka, dipercayai mampu mempercepatkan proses kesembuhan samada penyakit medikal mahupun non-medikal. 


      ------------------------------------------------------------

      PENGALAMAN MENULIS

      • Pengalaman Menulis di akhbar dan majalah berikut: 
      • Majalah Bicara, Majalah Variasi, Majalah Variasari, Majalah Umph
      • Akhbar Sinar Harian, Majalah Feminin, Akhbar Buletin Rakyat
      • Majalah MASTIKA

      ------------------------------------------------------------

      PENGALAMAN DAN PENCAPAIAN

      • Mengadakan Kursus Kekuatan Minda Berdasarkan Kaedah Bioenergiologi kepada 10 Pengarah dari Jabatan Undang-undang Putrajaya.
      • Artikel tentang Bioenergiologi Dalam Pendidikan Anak-anak dalam Utusan Malaysia
      • Bapa Contoh dalam Utusan Malaysia tahun 2003.
      • Kaedah Tafakur dalam Berita Harian tahun 2004.
      • Tafakur Untuk Pelajar dalam Majalah Fokus tahun 2004.
      • Frigid Bagi Kaum Wanita dalam Majalah i tahun 2004.
      • Personaliti Lelaki dalam Majalah Mingguan Wanita tahun 2004.
      • Menjadi Artis radio RTM dalam Program Dinamik tajaan JAKIM dalam membincangkan perihal Kerasukan, Stress, Emosi dan Gangguannya, Sihir, Akhlak dan lain-lain
      • Menjadi Artis radio RTM dalam Program Al Falah tajaan JAKIM.
      • Mengadakan kursus kepada pelbagai sektor samada kerajaan, swasta atau individu.

      ------------------------------------------------------------

      PENGIKTIRAFAN SERTA KELULUSAN

      Visiting Prof. Int. Uni. For A.Med (OIU), PhD in Alternative Medicine (OIU), Gold Ox Award, The Famous Doctor Of The World, Grand Award of International Natural Medicine (China); Yellow Emperor Award (OIU), Physician of Year 2001 (OIU), Synergy Healing Science (India), Natural & Divine Healing YBSD,Grand Master of Metaphysic Guide, Grand Master of Nur Alif Tafakur, Grand Master of Kawasajati, Grand Master Of Ilahiah Frequency, Grand Master Of Ismul ‘Adzom, Grand Master Of Silahul Mukmin (Indonesia), Master Energy Healer (USA), Master Reiki & Seichim (Aust), Dip. Acupuncture (Malaysia), Adv. Cosmetic Acupuncture (Indonesia), Adv. Cosmetic Acupuncture (Beijing), Clinical Study in Cosmetic Acupuncture (Beijing), Adv. Cupping (Beijing), Adv. Moxabustion (Beijing), Adv. in Auricular (Beijing). Beliau turut berguru dengan ramai guru-guru Pondok dan Mengambil Ilmu dari ramai Alim Ulama secara PENGAJIAN TALAQQI dari dalam dan Luar Negara.

      ------------------------------------------------------------

      ANDA TIDAK YAKIN PROGRAM INI MAMPU MENGUBAH HIDUP ANDA?   

      Lihat testimoni para peserta kami yang pernah sertai program kami..      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu

      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang sertai program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


      LEBIH BANYAK TESTIMONI  KLIK DISINI


      ------------------------------------------------------------

      INI JAMINAN KAMI KEPADA ANDA YANG SERTAI 

      • DIJAMIN  100% ILMU DAN AMALAN UNTUK PRAKTIKAL
      • DIJAMIN  100% BIMBINGAN PENUH SELEPAS TAMAT PROGRAM SEUMUR HIDUP
      • DIJAMIN 100% BUKAN KUASA MINDA
      • DIJAMIN 100% BEBAS DARI AMLAN SYIRIK DAN KHURAFAT
      • DIJAMIN 100% AMALAN YANGDIIJAZAHKAN BERPANDUKAN AL-QURAN, HADIS DAN SUNNAH
      • DIJAMIN 100% ILMU AMALAN KEROHANIAN, PERLINDUNGAN DAN RAWATAN ISLAM


      InsyaAllah kami yakin dan pasti yang anda pasti anda akan berpuas hati dengan program ini atau kami sendiri akan  PULANGAN WANG ANDA 100% DALAM MASA 7 HARI  jika anda tidak berpuas hati dengan program ini dalam tempoh jaminan hanya 7 hari dari tarikh pembelian. Ini antara jaminan kami agar anda benar-benar mendapat manfaat yang besar dalam rakaman program ini.

      ------------------------------------------------------------ 

      BERAPA YANG PERLU ANDA LABURKAN UNTUK ILMU YANG BERHARGA INI?   

      Saya jamin yang pelaburan anda ini akan memberikan anda bukan sahaja rezeki tetapi juga 1001 manfaat kepada anda. 

      DAFTAR SEGERA HANYA

      RM250 SEORANG

      RM190 SEORANG

      cepat daftar sekarang!!!


       ------------------------------------------------------------ 


       APA YANG AKAN ANDA DAPAT DENGAN PELABURAN ANDA?


       • VIDEO RAKAMAN YANG BEDURASI 1JAM - 2 JAM    
       • NOTA LENGKAP DALAM FORMAT PDF 
       • BONUS ISTIMEWA DARI USTAZ   
       • SUPPORT GROUP DAN PERSONAL DARI USTAZ SEUMUR HIDUP


       DAFTAR SEGERA!!!        ISIKAN BORANG DIBAWAH

       *Perhatian: Pastikan anda masukkan maklumat dan butiran pembayaran yang lengkap dan betul terutamanya tel dan email bagi mengelakkan sebarang masalah untuk kami hantarkan sebarang maklumat berkaitan program 


       Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

       Ruangan yang wajib diisi

       BUTIRAN PEMBELIAN

       Produk Kuantiti Harga (RM)
       VIDEO RAHSIA KAYA RAYA DENGAN WAQIAH
       JUMLAH
       Jumlah Keseluruhan Sebelum Penggenapan
       Pelarasan Penggenapan
       JUMLAH KESELURUHAN (RM)
       Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

       BUTIRAN PELANGGAN

       Log Masuk atau

       BUTIRAN PEMBAYARAN

       Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

       • Anda mesti memasukkan emel ezrichgroup@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
       • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
       PenamaEZRICH GROUP SDN. BHD.
       No. Akaun8602318220
       Buka CIMB Clicks  
       PenamaEZRICH GROUP SDN. BHD.
       No. Akaun562218211104
       Buka Maybank2u  

       PENGESAHAN